×

Change Language

FI

Vaiti-akustiikkaseinät

VAITI-akustiikkaseinien tarkoituksena on hallita äänen kulkua, heijastumista ja vaimenemista työtilassa. Ääni heijastuu kovasta pinnasta samalla tavalla kuin valo peilistä, aiheuttaen työtilaan hälyääniä. Työtilan hälyääniä voidaan rajoittaa ja vaimentaa lisäämällä tilaan pehmeitä ääntä vaimentavia materiaaleja. Äänen absorptio vaimentaa huonetilan sisällä liikkuvaa ääntä. Absorptio on pintamateriaalien ominaisuus, jota määrittelee äänenvaimennusluokka- eli absorptioluokka. Samalla kun VAITI-akustiikkaseinien vaimentavat ominaisuudet vähentävät tilan kaikuja, ne myös vähentävät äänien liikkumista työtilojen välillä.

Vaiti PET

VAITI-akustiikkaseinät valmistetaan mittajoustavina toimistoihin ja julkisiin tiloihin. VAITI PET on paksuudeltaan 42 mm sandwich-rakenteinen väliseinäelementti, joka koostuu kahdesta 10 mm PET-huopalevystä ja äänen etenemistä rajoittavasta 22 mm runkolevystä. VAITI PET-akustiikkaseinillä toteutetaan työtilojen väliset seinät paremman äänieristyksen ja akustiikkaominaisuuksien saavuttamiseksi. VAITI PET-akustiikkaseinän absorptioluokka on E. VAITI PET-akustiikkaseinässä on 100% kierrätetty PET polyesterihuopapinta ja siitä löytyy useita värivaihtoehtoja. Huovalla on B-s1, d0 paloluokitus standardin EN 135010-1+A1 mukaan. VAITI PET-seinäelementit on yhdistettävissä MODULE ALU lasiseinäjärjestelmään.

Vaiti EPH

VAITI -akustiikkaseinät valmistetaan mittajoustavina toimistoihin ja julkisiin tiloihin. VAITI EPH on paksuudeltaan 92 mm sandwich-rakenteinen väliseinäelementti, joka koostuu kahdesta 40 mm akustiikkalevystä ja äänen etenemistä rajoittavasta 12 mm runkolevystä. VAITI EPH-akustiikkaseinillä toteutetaan työtilojen väliset seinät paremman äänieristyksen ja erinomaisen akustiikkaominaisuuksien saavuttamiseksi. VAITI EPH -akustiikkaseinän absorptioluokka on A. VAITI EPH -akustiikkaseinässä on tasainen iskunkestävä kangaspinta ja siitä löytyy useita värivaihtoehtoja. Akustiikkalevylle on myönnetty myös IAC (Eurofins Indoor Air Comfort), French VOC A sekä M1 sisäilmanlaatusertifikaatit ja se on testattu ja se on luokiteltu palamattomaksi standardin EN ISO 1182 mukaan. VAITI EPH-seinäelementit on yhdistettävissä MODULE ALU lasiseinäjärjestelmään.

Ota yhteyttä, autamme mielellämme!