×

Change Language

FI

Tila Tila -konsepti

Tila Tila -konseptin tuotteilla luodaan erityistiloja toimistoihin ja julkisiin tiloihin. Tila Tila voi olla yhden hengen puhelutila tai pieni kahdesta neljään hengen äänieristetty kohtaamistila lyhyiden palaverien ja keskustelujen toteuttamiseen. Tila Tila -konseptilla voidaan luoda yhteistilaan myös erillinen työtila keskittymistä vaativiin tehtäviin.

Yleisesti hyväksytty äänieristystaso on luokkaa 30 - 39 dB jolloin hiljaisessa ympäristössä normaali puhe voi kuulua rajoitetusti läpi, mutta kokonaisuuden käsittäminen on vaikeahkoa. Ilmanvaihto tulee olla vähintään 15 litraa sekunnissa henkeä kohden. 

Äänieristys

Tila Tilan funktio voi olla rauhallisen kohtaamistilan tai työtilan luominen meluisaan ympäristöön, tai tila puheluiden ja luotettavien keskustelujen käymiseen muuten avoimessa ympäristössä. Yleisesti hyväksytty äänieristystaso on luokkaa 30 - 39 dB jolloin hiljaisessa ympäristössä normaali puhe voi kuulua rajoitetusti läpi, mutta kokonaisuuden käsittäminen on vaikeahkoa. Äänieristystaso voidaan määritellä kohteen ja käyttömuodon mukaan optimaaliseksi.

Ilmanvaihto

Tilan ilmanvaihto tulee olla vähintään 15 litraa sekunnissa henkeä kohden. Ilmanvaihto voidaan toteuttaa tilan omalla alijärjestelmällä, jolloin käytettävä ilma otetaan ympäröivästä tilasta ja käytetty ilma vastaavasti poistetaan ympäröivään tilaan koneellisesti. Toinen tapa toteuttaa ilmanvaihto on kytkeä tila kiinteistön IV-järjestelmään, jolloin ilma vaihtuu koneellisen ilmanvaihtojärjestelmän toimesta.

Ota yhteyttä, autamme mielellämme!