×

Change Language

FI

Tuotteemme

Meidän tehtävämme on luoda työpaikoille rauhallisia työtiloja, joissa yksilöllisen, tuloksellisen ja tehokkaan työn tekeminen on mahdollista.

Tuotteitamme ovat mittajoustavasti valmistettavat väliseinäratkaisut toimistoihin ja julkisiin tiloihin, jotka valmistetaan aina tilauskohtaisena räätälintyönä ja niissä joustavat niin mitat kuin materiaalit ja värit. Tämä antaa lähes rajattomat mahdollisuudet suunnitteluun ja seinien joustavaan muunteluun tarpeiden muuttuessa. Modulaarisen rakenteen ansiosta seiniä voidaan siirtää, täydentää ja muokata uudelleen käyttötarpeiden muuttuessa. 

Kaikissa moduuliseinissä on yksi hieno ominaisuus – nopeus! Ei uhrata muutokseen tuottavia työpäiviä. Huolella suunniteltuna toteutus tapahtuu siten, että edellinen työpäivä päättyy vanhoissa tiloissa ja uusi päivä aloitetaan uudistetuissa toimitiloissa. Muutos hoidetaan kustannustehokkaasti, koska tuottava työ ei keskeydy.

Glasi-lasiväliseinät

Glasi-lasiseinät valmistetaan mittajoustavina toimistoihin ja julkisiin tiloihin. Järjestelmään voidaan valita joko liukuovet tai saranoidut ovet. Alumiinista valmistetut hopean väriset anodisoidut profiilit voidaan maalata jauhemaalausmenetelmällä RAL Classic -värikartaston mukaisilla sävyillä. Lasipinnoiksi...

Vaiti-akustiikkaseinät

VAITI-akustiikkaseinät valmistetaan mittajoustavina toimistoihin ja julkisiin tiloihin. VAITI-akustiikkaseinillä toteutetaan paremman äänieristyksen ja tila-akustiikan saavuttamiseksi.

Woodi-puuseinät

WOODI-puuseinät valmistetaan mittajoustavina toimistoihin ja julkisiin tiloihin. WOODI-väliseinät ovat äänieritysominaisuuksiltaan erinomaisia ja moduulirakenteensa ansiosta nopeita asentaa ja siirrettävissä uusiin käyttökohteisiin.

Terrazza-lasiterassit

Terrazza-lasiterassi tuo ravintolan terassille 8 kuukautta vuodessa lisää käyttöaikaa ja ravintolaan kymmeniä - jopa satoja asiakaspaikkoja lisää. Kun ravintolan terassi on käytössä vain kesä- heinä- ja elokuussa aurinkoisina ja tyyninä päivinä, palvelee lasiterassi 10 kuukautta vuodessa.

Ota yhteyttä, autamme mielellämme!