×

Change Language

FI

Ratkaisuja ja toteutusvaihtoehtoja on paljon

Kaikissa moduuliseinissä on yksi hieno ominaisuus – nopeus! Ei tarvitse hioa eikä maalata eikä uhrata tilamuutokseen tuottavia työpäiviä. Huolella suunniteltuna toteutus tapahtuu siten, että edellinen työpäivä päättyy vanhoissa tiloissa ja uusi päivä aloitetaan uudistetuissa toimitiloissa. Muutos hoidetaan kustannustehokkaasti, koska tuottava työ ei keskeydy.

Ratkaisuja ja toteutusvaihtoehtoja on paljon. Visuaalisuus on tietysti tärkeää, koska se on käyntikortti organisaatiosta, mutta myös turvallisuus ja käytännöllisyys on otettava huomioon. Siksi jo suunnittelupöydällä ratkaistaan työviihtyvyys, rajataan ääntä ja huolehditaan esimerkiksi paloturvallisuudesta sekä poistumisteistä. Huolellinen suunnittelu on ratkaisevan tärkeää onnistuneen lopputuloksen kannalta.

Työpisteet

Mittajoustavasti valmistettavat väliseinäratkaisut toimistoihin ja julkisiin tiloihin valmistetaan aina tilauskohtaisena räätälintyönä ja niissä joustavat niin mitat kuin materiaalit ja värit. Tämä antaa lähes rajattomat mahdollisuudet suunnitteluun ja seinien joustavaan muunteluun tarpeiden muuttuessa.

Neuvotteluhuoneet

Neuvotteluhuoneen suunnittelussa nousee esille kaksi asiaa ylitse muiden. Hyvä äänieristys ja riittävä ilmanvaihto. Kun kokoonnutaan käsittelemään luottamuksellisia asioita, täytyy äänieristys noudattaa yksityisyydelle asetettuja korkeita vaatimuksia.

TilaTila-konsepti

TilaTila-konseptin tuotteilla luodaan erityistiloja toimistoihin ja julkisiin tiloihin. TilaTila voi olla yhden hengen puhelutila tai pieni kahdesta neljään hengen äänieristetty kohtaamistila lyhyiden palaverien ja keskustelujen toteuttamiseen.

Palvelukonseptit

Suunnitelma tehdään ottaen huomioon työtilan käyttäjän tarpeet ja toiveet, taloudelliset resurssit, kiinteistön asettamat vaatimukset sekä visuaalinen ilme. Suunnitelmaan voidaan kytkeä mukaan myös mm. akustiikkakonsultointi, rahoitus, asennuspalvelut ja projektin organisointi.

Ota yhteyttä, autamme mielellämme!