×

Change Language

FI

Palveluitamme

Hyvin toimiva ja tuottava työympäristö on kokonaisuus, jossa sekä fyysiset että sosiaaliset ulottuvuudet on otettu huomioon.

Onnistunut lopputulos lähtee aina hyvästä suunnittelusta, jossa otetaan huomioon myös työtilan käyttäjän toiveet. Projekti lähtee liikkeelle aina tarvekartoituksesta, jossa määritellään käyttäjien tarpeet ja toiveet, taloudelliset resurssit, kiinteistön asettamat vaatimukset sekä visuaalinen ilme.

Kartoituksen pohjalta tehdään tilasuunnitelma yhteistyössä kohteen sisustussuunnittelijan tai arkkitehdin ja kalustetoimittajien kanssa. Suunnitelmaan voidaan kytkeä mukaan myös mm. akustiikkakonsultointi ja valaistussuunnittelu.

Sopimukseen voidaan liittää myös rahoitus, asennuspalvelut ja projektin organisointi.

Tilasuunnittelu

Jokaisen työyhteisön perimmäinen tehtävä on tehdä tuottavaa työtä. Toimivan työympäristön tehtävä on toimia viihtyisänä ja kannustavana alustana, josta löytyy tilat yhteistyölle, tapaamisille, palautumiselle, luottamuksellisille keskusteluille ja yksilölliseen työhön keskittymiselle.

Akustiikkakonsultointi

Kaikuisa ja meluisa tila on epämiellyttävä jokaiselle. Hyvä akustiikka korostuu erityisesti koulu- ja opetustiloissa, päiväkodeissa, auditorioissa, kirjastoissa, avokonttoreissa ja kokoustiloissa sekä kaikissa sosiaalitoimen tiloissa terveyskeskuksista vanhusten palvelutaloihin.

Asennuspalvelut

Yhteistyöverkostoomme kuuluu useilla paikkakunnilla toimivat asennustiimit, jotoka suorittavat väliseinäasennukset sekä tarvittaessa myös projektiin liittyvät muut asennustyöt, kuten pintamateriaalit sähköasennukset ja IV-asennukset.

Rahoitusratkaisut

Projektin rahoittamiseen on tarjolla useita nykyaikaisia ratkaisuja. Suosituin on leasing-rahoitus, jossa hankinnasta tehdään leasing-sopimus ja maksetaan hankinnasta kuukausivuokraa.

Ota yhteyttä, autamme mielellämme!